Název | Množství a jednotka |
---|---|
krůtí prsa | 1 kg |
česnek | 6 stroužků |
petrželka | 1 hrst |
čerstvá bazalka a tymián | 1 hrst |
dijonská hořčice | |
citrónová šťáva | z 1/2 citrónu |
med | 1 lžička |
vejce | 1 ks |
drůbeží vývar | 1 hrnek |
strouhanka | 1 lžička |
slanina (špek) | 50 g |
olej na smažení | |
sůl | |
čerstvě mletý pepř |
Postup: Cibuli nakrájíme na tenká kolečka. Na oleji a másle zpěníme cibulku a... zobrazit recept
Postup: Játra očistíme, odstraníme kanálky a nakrájíme na nudličky. Na oleji osmažíme... zobrazit recept
Postup: Suroviny1/2 menší hlávky kapustycca 1/4 kostky hovězího bujonusůlpepřlžička... zobrazit recept
Postup: Kachnu nasolíme zevnitř i zvenčí, posypeme kmínem a upečeme. Peču kachnu přes... zobrazit recept
Postup: Kančí maso - nejlépe z mladého kusu - nakrájíme na plátky (nenaklepáváme).... zobrazit recept
Hospůdka v malebném prostředí Beskyd s vynikající domácí kuchyní a příjemnou...